Haier modelen

monobloc warmtepomp haier
8kW Monobloc Heat Pump
monobloc warmtepomp haier
11kW/16kW Monobloc Heat Pump
split unit warmtepomp haier
8kW/10kW Split unit Heat Pump

Het merk Haier

Haier streeft onophoudelijk naar innovaties en verandering, met de mentaliteit om de huidige en toekomstige levensstijlen te leiden. Met ons uitgebreide assortiment HVAC-oplossingen streven we ernaar om op onze unieke manier verbeterd klimaatcomfort te leveren met optimale prestaties met geheel nieuwe concepten, technologieën, producten en diensten.

Door actief onze sociale verantwoordelijkheid te nemen, zet Haier zich in voor “Green Concept” in de hele waardeketen, van concept, productie, onderhoud tot logistiek en recycling, en betrekt consumenten, partners en zelfs industrieën bij milieubescherming.

Lucht-Water Warmtepompen Haier

 

COMFORT

Snelle verwarming: meerdere verwarmingsmethoden maken het mogelijk de werking aan te passen aan de thermische behoeften: ventilatorconvectoren en vloerverwarming kunnen gelijktijdig worden gebruikt. Zeer nauwkeurige regeling van de temperatuur van de waterinlaat en -uitlaat via een precisietemperatuursensor. Bij vloerverwarming is de temperatuurverdeling gelijkmatig en afnemend van beneden naar boven, waardoor het gevoel van comfort toeneemt.

Geluiddemping: er wordt gebruik gemaakt van geluidsfrequentiereductietechnologie en hoogwaardige silent-blocks. De ventilator en compressor zijn gelijkstroom en zijn, net als andere essentiële onderdelen, in isolatiemateriaal gewikkeld, voor een hoge geluidsreductie tijdens de werking.

 

ENERGIEBESPARING

Volledige frequentie conversie technologie

DC inverter compressor met hoog vermogen, energiebesparend, zeer efficiënt en stabiele werking. Met een traploze motor met variabele frequentie worden de behandelde luchthoeveelheid en de capaciteit optimaal geregeld. De watergekoelde waterpomp is ook uitgerust met DC-invertertechnologie, en het geluidsniveau ligt onder de gehoorgrens. De energiebesparing is 50% lager dan die van een pomp met vaste frequentie.

Hoog rendement warmtewisselaar

De warmtewisselaar maakt gebruik van de gepatenteerde spiraalvormige pijpbinnentechnologie, die de efficiëntie van de warmtewisselaar verbetert.