Airconditioning

Tegenwoordig is airconditioning niet meer weg te denken uit woningen en bedrijfspanden. Steeds meer consumenten en bedrijven maken gebruik van de voordelen van een airco, voor zowel het koelen als verwarmen van een particuliere woning of kantoorruimte.

HOE WERKT EEN HET?

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u met 1 druk op de knop de gewenste klimaatinstellingen regelen. Wanneer een airco wordt gebruikt om de ruimte te koelen, wordt de lucht met een ventilator door een wisselaar geblazen. Op deze manier wordt de warme lucht onttrokken en naar buiten afgevoerd. De koele lucht zorgt voor een ideale temperatuur in de gewenste ruimte. Bij het verwarmen van een ruimte werkt dit proces andersom en wordt deze koelere lucht verwarmt.

Naast het direct aanpassen van de klimaatinstellingen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een timer op de afstandsbediening. Hierdoor stopt de airconditioning automatisch met werken, wanneer het gewenste kamerklimaat is bereikt.

Warmtepompen LG
Multi-split

Multi Split

Voor eigenaren van woningen of bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor in de keuze voor het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s Multi Split oplossing is ontworpen om deze eigenaren een passende oplossing te bieden. De Multi Split is ontworpen met het oog op efficiëntie in zowel kosten als energieverbruik. Gebruikers kunnen kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust, waarbij extra units worden toegevoegd zonder dat daarvoor extra uitgaven aan een buitenunit vereist zijn.

Warmtepomp installeren voor een aangenaam binnenklimaat

Creëer een aangenaam binnenklimaat op een duurzame manier met een warmtepomp. De installatie verwarmt de woning of het bedrijfspand met niets meer dan de buitenlucht, grond of het grondwater. Laat het installeren van de warmtepomp over aan een deskundig en gecertificeerd bedrijf. Word zo duurzamer en bespaar op stookkosten.

 

Voorwaarden warmtepomp

Dat een warmtepomp een uitstekende duurzame oplossing is, betekent niet dat het de beste oplossing voor iedereen is. Zo zijn er een aantal voorwaarden waar een pand aan moet voldoen om het maximale uit de warmtepomp te halen. Die moet onder meer goed geïsoleerd zijn. En het is vooral rendabel wanneer je vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren hebt.

 

Warmtepomp installeren met subsidie

Duurzame keuzes mogen beloond worden. Daarom maak je met een warmtepomp aanspraak op de Investeringsubsidie duurzame energie (ISDE). De hoogte daarvan is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type warmtepomp. Dien de aanvraag uiterlijk zes maanden na het ondertekenen van de offerte in om in aanmerking te komen. Hulp of advies nodig? Wij staan voor je klaar.