Hybride en Full-Electric Warmtepompinstallaties Lent

Hoogwaardige LG Warmtepompen voor Duurzaam Comfort

Hoogwaardige Warmtepompen voor Duurzaam Comfort

Een warmtepomp biedt energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid, besparing op energiekosten en mogelijkheden voor subsidies. Weinig onderhoud verlaagt operationele kosten. Voor meer informatie over onze warmtepompen staan wij tot uw beschikking.

Warmtepompen LG

LG Warmtepomp

Een warmtepomp haalt efficiënt warmte uit de omgeving (lucht, bodem of water) en gebruikt deze om te verwarmen. Milieuvriendelijk alternatief, verlaagt energieverbruik en CO2-uitstoot. Ook geschikt voor koeling.

Warmtepompboiler Haier

Warmtepomp Boiler

Een warmtepompboiler genereert op een energiezuinige en milieuvriendelijke wijze warm water voor sanitair gebruik en vormt een uitstekende vervanging voor traditionele elektrische boilers.

Airconditioning LG

Airconditioning

Een airconditioner regelt de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit in een ruimte. Het koelt de lucht in warme periodes en kan ook verwarmen bij kouder weer. Dit zorgt voor een comfortabelere leef- of werkomgeving het hele jaar door.

Klanten
beoordelingen

"Professioneel bedrijf met kennis van zaken. De warmtepompinstallatie verliep vlot en we waarderen de milieuvriendelijke oplossing."
T. Janssen
"Uitstekende service! Onze warmtepomp werd snel en efficiënt geïnstalleerd. Voelen nu al het verschil in energie-efficiëntie. Bedankt!"
H. Brouwers

Merken waar wij mee werken!